همه چیز درباره متخصص ارتوپدی در منزل

دکتر ارتوپدی در منزل

(اطلاعات کامل درباره اعزام پزشک به منزل مرکز سها)

پزشک متخصص ارتوپدی، تخصص پزشکی خود را در زمینه تمرکز بر درمان و جراحی بیماری های اسکلتی عضلانی و  در زمینه استخوان، مفاصل و حرکت گرفته است. این پزشک در زمینه تشخیص و درمان اختلالات ستون فقرات، آرتریت، آسیب های ورزشی، تروما و شکستگی آموزش دیده است. همچنین در زمینه ارتوپدی روش های مختلفی از جمله جراحی و غیر جراحی وجود دارد. پزشک جراح با متخصص ارتوپدی کمی متفاوت است. یک متخصص ارتوپدی می تواند دوره های جراحی این زمینه پزشکی را نیز طی کند. به عنوان مثال ممکن است آموزش های اضافی را با کمک فوق تخصص ستون فقرات تکمیل کرده و در جراحی ستون فقرات تخصص داشته باشد. به بیانی دیگر ارتوپدی شاخه ای از پزشکی است که به درمان و اصلاح سخت ترین عضو بدن یعنی استخوان و مسائل مربوط به آن پرداخته است.

هنگامی که بیمار درخواست ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل را دارد، همین دکترهای متخصص و فوق تخصص ارتوپد هستند که علاوه بر جراحی و ویزیت بیماران در مطب و کلینیک و بیمارستان ها، به منزل اعزام شده و ویزیت و درمان بیمار در منزل را نیز انجام می دهند.

 

وظایف پزشک ارتوپدی

از وظایف پزشکان ارتوپدی درمان شکستگی استخوان، و جایگزینی مفاصل مصنوعی با مفاصل دردناک و درمان بیماران دارای مشکلات اسکلتی-عضلانی است. از دیگر وظایف آنها می توان به درمان موارد زیر اشاره کرد:

  • ترمیم تاندون ها و رباط های پاره شده و آسیب های پا
  • درمان پیچ خوردگی و کشیدگی عضله
  • درمان آسیب‌های ورزشی
  • درمان کمردرد، پارگی دیسک و تنگی ستون فقرات
  • تشخیص و درمان بیماری‌های مادرزادی اندام‌ها
  • درمان تومورهای استخوانی
  • درمان تنگی تونل کارپال، آرتریت دست و صدمات دست
  • درمان پاچنبری، پاهای پرانتزی و دیسپلازی مفصل ران
  • درمان عفونت اندام‌ها
  • درمان ترومای ارتوپدی
  • افزایش طول دست و پا
  • درمان و جلوگیری از پوکی استخوان
  • مهارکردن آرتروز
  • درمان و جراحی بدشکلی استخوان

 

متخصص ارتوپدی در خانه

 

وظایف دکتر ارتوپد در منزل

هر پزشک یا متخصصی وظایفی مرتبط با تحصیلات خود را در هنگام ویزیت بیمار برعهده دارد. آشنایی با وظایف پزشک متخصص ارتوپدی در منزل به شما در آماده سازی بیمار و ارائه خدمات بهتر کمک می کند. در ادامه قصد داریم با وظایف دکتر ارتوپد آشنا شویم:

بررسی شرایط

بررسی شرایط محیطی، جسمانی و اجتماعی هر فرد، انتخاب نوع دارو، درمان و ورزش های درمانی از وظایف پزشک ارتوپد در منزل است. در هنگام ویزیت پزشک ارتوپدی در منزل باید اطلاعاتی از قبیل: بارداری، شیردهی، دردهای کهنه و مزمن، تمایلات غذایی و سبک زندگی را در اختیار او قرار داد.

بررسی علائم

گام بعدی ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل، معاینه بیمار خواهد بود و هدف آن دریافت و شناخت منشا علائم و بیماری و تشخیص میزان آسیب و بیماری و پی بردن به نوع مشکل است. معاینه سیستم های مختلف بدن از جمله: سیستم عصبی، سیستم تنفس، سیستم گردش خون و دمای بدن ضروری است.

تشخیص مشکل

متخصص باید بهترین تشخیص را از علائم بدهد زیرا با تشخیص نادرست آسیب های جبران ناپذیری به فرد وارد خواهد شد. ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل شامل تشخیص اولیه صحیح بعد از معاینه فیزیکی و تشخیص های تکمیلی ثانویه پس از انجام انواع آزمایشات و عکسبرداری ها می شود.

درمان بیماری

خوشبختانه برای اکثر بیماری های مزمن ارتوپدی درمان های مؤثری وجود دارد که در ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل به راحتی انجام می شود که البته به عواملی همچون شدت و نوع وضعیت بیماری و میزان تأثیر آن بر فعالیتهای بیمار بستگی دارد. همچنین سن بیمار، سلامتی عمومی و سبک زندگی بیمار نیز بر روند درمان تأثیرگذار است. درمان می تواند شامل: فیزیوتراپی در منزل، ماساژ درمانی در منزل، توصیه و معرفی برای جراحی، دارو، توصیه به استراحت و استفاده از کمپرس گرم یا سرد و یا بالا نگه داشتن عضو آسیب دیده، تزریق سرم و یا ترکیبی از بعضی از موارد بالا باشد. گاهی پزشک ارتوپد معاینه دقیقی از بیمار به عمل آورده و در صورت نیاز بیمار به بریس، در مرحله بعدی، بعد از طراحی و ساخت بریس مورد نظر، وسیله را بر روی بدن بیمار پرو کرده و ارائه می دهد.

 

اطلاعات مورد نیاز قبل از تماس

هنگامی که فرد با مراکز درمانی تماس گرفته و تقاضای ویزیت ارتوپدی در منزل را دارد باید اطلاعات زمینه ای و اولیه از بیمار را به مرکز بدهد که شامل نام و نام خانوادگی، حساسیت دارویی، بیماری زمینه ای، جنسیت، سن و وزن است.

 

ویزیت متخصص ارتوپدی در منزل

 

پیشگیری از مشکلات حاد ارتوپدی

پرهیز از انجام ورزش های پر ریسک و خطرناک بدون تجهیزات محافظتی، همچنین مراجعه فوری به پزشک ارتوپد در صورت مشاهده و احساس کوچکترین لمسی و بی حسی در دست و یا پا، و مراجعه به پزشک در صورت شروع درد مفاصل و ایجاد صدا در حرکت و یا کشیدگی تاندونها و درد در انگشتان. استفاده از توالت فرنگی و همچنین استفاده از صندلی در هنگام غذاخوردن و خودداری از نشست و برخاست های فراوان در روز.

مسلما با مراجعه هر چه سریعتر به پزشک متخصص و عنوان کردن دردهای جزیی که شاید با سهل انگاری منجر به مشکلات ارتوپدی حاد شوند می توان زودتر و به موقع جلوی بروز مشکلات عدیده را گرفت.

 

چه زمانی باید با دکتر ارتوپد تماس گرفت؟

گاهی افراد پس از درک درد و ناراحتی از اینکه باید با چه متخصصی تماس بگیرند سردرگم می مانند. برای کمک به این افراد در زیر علائمی که با داشتن آن باید با پزشک ارتوپد تماس گرفت را آورده ایم:

  • درد، گرفتگی استخوانی یا عضلانی و ناراحتی ای که فعالیت های روزانه را مختل می کند
  • درد مزمن (دردی که بیشتر از 12 هفته ادامه داشته است)
  • اختلال در دامنه حرکت
  • تعادل نداشتن و بی ثباتی هنگام راه رفتن یا ایستادن
  • ضعف و بی حسی پیشرونده در بازو یا پاها
  • آسیب بافت نرم که پس از گذشت چندین روز بهبود نیافته است

در صورت درد بسیار، بیمار از مرکز تقاضا می کند ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل صورت گیرد.

 

ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل

وقتی بیماری در خانه هست که مبتلا به یکی از اختلالات ارتوپدی از جمله ناتوانی و یا دشواری در حرکت کردن مستقل دارد بی تردید نیاز به ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی دارد اما این بیماران معمولا قادر به مراجعه حضوری جهت ویزیت نبوده و ترجیح می دهند از منزل خارج نشوند و سختی حرکت تا مطب را به جان نخرند. گاهی نیز وقت و انرژی بیمار به اندازه ای نیست که در راه رفتن به مطب یا بیمارستان صرف شود، و یا حتی از شلوغی مطب یا ترافیک راه و نبودن جای پارک برای وسیله نقلیه خود نیز نگران است همه این شرایط منجر به این می شود که ترجیح دهد از ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل استفاده کند.

از دیگر مزایای ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل این است که پزشک، می تواند به مشکلات بیمار در یک محیط صمیمی و بدون استرس رسیدگی کند و علاوه بر شنیدن و بررسی سابقه پزشکی بیمار و معاینه شرایط روحی و جسمی او با بررسی تست های گوناگون ارتوپدی، می تواند با سعه صدر خدمات گوناگونی از جمله فیزیوتراپی یا پرستاری در منزل و یا تجویز دارو و یا معرفی برای جراحی را ارائه بدهد. همچنین بیمار نیز با خیالی راحت از مشاوره ها و درمان های لازم در محیط دنج و راحت خانه و در کنار خانواده سود می برد و با روحیه مقاوم تر و بهتری به مقابله با بیماری خود می رود. این مورد برای سالمندان بسیار میتواند مناسب باشد. (اطلاعات کامل مراقبت و پرستار سالمند در منزل)

 

ارتوپدی در منزل

 

خصوصیات پزشک متخصص ارتوپدی در منزل

در صورت نیاز به ویزیت پزشک متخصص ارتوپدی در منزل باید مراقب باشیم که پزشک ارتوپدی دارای امتیازاتی باشد از قبیل: داشتن تأییدیه از وزارت بهداشت، سابقه کار طولانی در بیمارستان های مطرح، حضور در اسرع وقت، متناسب بودن با نیاز بیمار از نظر جنسیت متخصص (آقا و خانم) و اخلاق مداری و مراعات حال بیمار از نظر روحی. داشتن این شاخصه ها و ویژگی ها متخصص اروتوپد در منزل خوب را از بد تفکیک می کند و برای همین مرکز سهاسنتر تمام تلاش خود را جهت رعایت این موارد کرده است.

 

هزینه دکتر ارتوپد در منزل

هزینه ویزیت دکتر ارتوپد در منزل نرخ ثابتی ندارد. وزارت بهداشت هر سال تعرفه و هزینه ای را اعلام می دارد که مختص همان سال بوده و فقط مبلغی است پایه برای حضور پزشک ارتوپد در منزل که در صورت نیاز به خدمات دیگری که بیمار احتیاج دارد و دریافت می دارد از جمله تزریقات، عکس ارتوپدی و خدمات توانبخشی فیزیوتراپی یا کاردمانی، این هزینه ها نیز به نرخ مصوب اضافه خواهد شد. همچنین باید بدانیم این نرخ ها بستگی به فاصله جغرافیایی منزل بیمار و مطب پزشک متخصص نیز دارد ضمن اینکه مدت زمان حضور متخصص ارتوپد در منزل، زمان حضور و در شب یا روز بودن و یا ویزیت در روزهای تعطیل در میزان هزینه تأثیر گذار است. برای اطلاع از هزینه دکتر ارتوپد در منزل مرکز سها به صفحه تعرفه ها مراجعه نمایید.

 

‫3.5/5 ‫(2 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − ده =

بهترین قیمت نیروهای متخصص

حضور در منزل شما در کمتر از

1 ساعت

مرکز درمانی در منزل